Hoe inschrijven?

Inschrijven

Om je in te schrijven moet je een afspraak maken via de contactgegevens die je bovenaan deze website vindt.  Breng zeker een kopie mee van je huidige diploma (min. 4e jaar BSO) en identiteitskaart. 

Mocht je van ver moeten komen is een inschrijving ook mogelijk via mail.  Bezorg dan de nodige documenten via ilsa@provincieantwerpen.be .  (Hoogste diploma of getuigschrift, kopie van je identiteitskaart en het formulier met de persoonlijke gegevens dat je onderaan deze pagina kan downloaden.)

De status en gelijkwaardigheid van buitenlandse diploma’s wordt geverifieerd.

Het is zeker raadzaam om voordien even een bezoek te brengen aan de ateliers.  Je kan hiervoor heel het schooljaar terecht maar maak best eerst een afspraak zodat we de nodige tijd aan je bezoek kunnen besteden.

Als je 18+ bent en ervaring hebt in de viool- of gitaarbouw kan er ook rechtstreeks gestart worden in het 7de jaar (restauratie). Je zal je dan vooraf moeten aanbieden bij de pratijkleerkrachten met de instrumenten die je al gebouwd hebt. 

Leeftijdsgrens

Om in het eerste jaar te beginnen mag je niet ouder zijn dan 24 jaar op het moment dat de lessen starten (1 september). Voor leerlingen die rechtstreeks toegelaten worden in het 7de jaar is er geen leeftijdgrens.

Aanmelden

Het is best om je eerst aan te melden via ons formulier. Let op: dit geldt niet als inschrijving! We gebruiken dit formulier enkel om de nodige informatie te verzamelen waarmee we een eventuele inschrijving kunnen uitvoeren.

Schoolreglement

Het schoolreglement kun je hieronder raadplegen.